Visszajelzés – nem marketing

Posted By on January 4, 2017

btb1-3Törölgettem, vagy pontosabban a helyére tettem több száz ímélem, és közben rábukkantam egyre, amelyet végig is olvastam. Régebben jött, és engedélyt kaptam rá, hogy közzétegyem, azonban akkor mégsem posztoltam. Most is vegyes érzésekkel, mert jól  marketingelt honlapok, termékek tele vannak „valódi”, vásárlói visszajelzésekkel arról, hogy mennyire hasznos az adott termék,  már-már vetekedvén a sorsfordító varázsszerek első helyéért.  Bár gyanítjuk, hogy az ilyen bejegyzések csupán a marketing részei, mégis el-elolvasgatjuk őket, mert névvel, időnként lakhellyel ellátva növelik a hitelesség érzését, és a személyesség varázslatos bűvöletében már azt is megkívánjuk, amiről nem is sejtettük, hogy a tökéletes megelégedettség és boldogság forrása lehetne.

Azok a visszajelzések azonban, amelyek azt mondják el, hogy sikerült valakinek segítenünk a munkákkal így vagy úgy, talán a legkedvesebbek közé tartoznak. Bár engedélyt kaptam rá, hogy közzétegyem, mégis töröltem a vezetéknevet. Nem törekszem a hitelesség látszatára.

Kedves Valéria!

Örülök, hogy megtaláltam a honlapját és az e-mail-címét: szeretném megírni, hogy nagyon tetszik a Be the Best könyve! Most, hogy kitört a nyári szünet, a kislányom reggel elővette, és azóta már nem tudom, hányadik oldal feladatait tölti, csak az ebédre hagyta abba! A könyvet egyébként véletlenül találtam a Mozaik Kiadó boltjában, amikor történelemkönyveket kerestem.

A kislányom 11 éves egyébként, és az iskolai angoltanulás nem ragadta még egyáltalán magával… (bár igazán igyekeznek: az iskolai angol könyvben szörnyek, bugyuta királyok és féleszű kutyák-macskák a főszereplők, és igazán rondák a rajzok: ezt lőtték be a  kamaszoknak mint angolra csábító mézesmadzagot…). Imádja viszont a történelmet, irodalmat, rajzot. Magam pedig „papíron” angoltanár vagyok, de nem gyakorlom (fordítok helyette), és már egy ideje azon töröm a fejem, hogy lehetne megszerettetni a gyermekemmel az angoltanulást. Én annak idején anélkül is imádtam, hogy érdekessé tették volna – tetszettek pl. a nyelvtani táblázatok – de inkább ez az abnormális, azt hiszem…

Mára kiderült, hogy a szomszéd kislánynak is megvették az összes Be the Best-et, és a két lány egymás mellett dolgozik a körfolyosón..:)

 Gratulálok, köszönjük szépen!

Üdvözlettel,

V. Ágota

A leginkább annak örültem, hogy vette a fáradságot, és meg is írta nekem. Azt hiszem, ezt érdemes követnem.

About the author

Comments

Comments are closed.